5 en 6 augustus Internationale hiphop- en dansfestival The Notorious IBE om tot KLEIN.BERLIJN

 

 

In samenwerking met IBA Parkstad tovert poppodium NIEUWE NOR het Schelmenhofje tijdens het internationale hiphop- en dansfestival The Notorious IBE om tot KLEIN.BERLIJN, een culturele vrijplaats zoals je deze ook kunt vinden in de Duitse hoofdstad. Zowel in de aankleding als in de horeca, van hapje tot drankje, brengen we de sfeer van Berlijn naar één van De Vijf Pleintjes.

In Berlijn worden open plekken en leegstaande gebouwen in de stad omgetoverd tot fijne plekken om te verblijven. Heerlen past in die traditie. Met haar street art, stedelijke projecten en culturele programma is Heerlen een bijzondere stad in de Euregio. Poppodium NIEUWE NOR volgt het voorbeeld van de vele culturele vrijplaatsen in Berlijn en laat je dat gevoel gedurende The Notorious IBE ervaren als het festival er op 5 & 6 augustus een keur aan haar huis-DJ’s presenteert.

Het Schelmenhofje is onderdeel van De Vijf Pleintjes, verborgen schoonheid in de binnenstad van Heerlen. Het hele jaar is er van alles te doen op de pleintjes. Ook tijdens Cultura Nova keert KLEIN.BERLIJN terug op het Schelmenhofje: dan verzorgt poppodium NIEUWE NOR een vol programma met muziek, films, poëzie en theater.

KLEIN.BERLIJN is gratis toegankelijk op 5 augustus van 17:00 uur (opening) tot 23:00 uur en zaterdag 6 augustus van 14:00 tot 23:00 uur. Bekijk ook de andere activiteiten die er tijdens The Notorious IBE 2016plaatsvinden, zoals o.a. hiphop tijdens The Notorious IBE: City Stage [locatie: Bongerd, Heerlen | Gratis!] via: http://thenotoriousibe.com/

 

Geef een reactie