Nog enkele weken en dan start het nieuwe seizoen voor de WDZ vrouwen. Met 19 vrouwen gaan ze aan de competitie beginnen. Ze gaan in de 5 e klasse 1 spelen. In deze klasse zijn 11 teams ingedeeld.
De start van de competitie staat gepland op zondag 18 september. In het begeleidingskader van het team zijn de nodige wijzigingen gekomen. Op het eind van het vorig seizoen is trainer Marc Magermans gestopt, hij gaat zich nu met Jo Lux bezig houden met de keeperstraining.

Peter Smeets is de nieuwe trainer van de vrouwen. Kris Grit gaat als leider fungeren en Rian Smeets is de verzorger. Een grensrechter wordt nog gezocht.

De vrouwen trainen op dinsdag en vrijdag. Op zondag 7 augustus heeft trainer Peter Smeets een hele trainingsdag georganiseerd. De dag wordt begonnen met een gezamenlijk ontbijt en tussen alle inspanningen door is ook ruim tijd gemaakt voor een gezamenlijke lunch.
Voor aanvang van de competitie staan een drietal oefenwedstrijden op het programma en drie bekerwedstrijden.
In de loop van het komende seizoen hebben staf en spelers een drietal evaluatiemomenten ingepland, begin september (met een barbecue), vóór het begin van de winterstop en bij het einde van de competitie.

Naast het voetbal zijn ook de nodige nevenactiviteiten gepland om de onderlinge band te verstevigen en natuurlijk om de gezelligheid. Deelname aan het “WDZ oktoberfes” staat vast. In de maand december komt de Sint op bezoek of wordt het toch de Kerstman? In januari vindt een winteractiviteit plaats en in april wordt over het “Blote Voeten Pad” gelopen. De vrouwen willen het seizoen afsluiten met een weekendje weg, waarbij als het effe kan aan een toernooi wordt deelgenomen. Zeker is ook de deelname aan de seizoensafsluiting van WDZ.

http://www.vvwdz.nl

Archieffoto: ®LuchoCarreno

 

Geef een reactie