In de tweede helft was er een heel ander spelbeeld te zien. Met een aantal wissels had Groene Ster beduidend minder controle over de wedstrijd en was het FC Hoensbroek dat na een uur voetbal binnen een minuut de stand gelijk trok. Eerst scoorde aanvaller Titom Tjokrokoesoemo de aansluitingstreffer en vlak na de aftrap betekende balverlies aan de kant van Groene Ster de gelijkmaker van FC Hoensbroek via Brian Vroomen. In het verdere verloop van het duel kwam er geen verandering meer in de score, alhoewel de bezoekers de beste kansen hadden op de overwinning.

Donderdagavond 11 augustus (aanvang: 19.30 uur) speelt Groene Ster de laatste poulewedstrijd tegen Sporting Heerlen, dat in het eerste duel een 1-1 gelijkspel behaalde tegen FC Hoensbroek