‘Een cultuur van verschil’ in kunstencentrum Artland op het landgoed Strijthagen

 

Een vakantietip: de expositie Noord Korea Zuid ‘Een cultuur van verschil’ in kunstencentrum Artland op het landgoed Strijthagen is zeker een bezoek waard. De expositie is te bezoeken tot met 30 oktober.
De tentoonstelling is een combinatie van Noord- en Zuid-Koreaanse werken. In de ateliers van ArtLand creëren kunstenaars uit Noord- en Zuid-Korea gezamenlijk nieuwe kunstwerken in bepaalde perioden tijdens deze expositie. Bezoekers kunnen getuige zijn van die unieke samenwerking. De tijdens de tentoonstelling gecreëerde werken worden ten behoeve van een nader te bepalen doel geveild. Voor meer informatie over openingstijden en de tentoonstelling: http://www.artland.top/nl/index.php?file=maandagenda

www.landgraaf.nl

 

Geef een reactie