Foto: Oogstdankfeest

 

Op Zondag 21 Augustus wordt voor de 3e maal weer een Oogstdankfeest georganiseerd bij en rondom de hoeve Ten Hove (familie Keijbets), Steinweg 7a Voerendaal.

Om 10.00 uur is daar de Eucharistieviering m.m.v. het Voerendaals Mannenkoor en met zegening van de Kroetwusjen. Aansluitend het gezellige frùhshoppen met muziek van het Seniorenorkest. Een terras met muziek en mogelijkheden voor versterking van de inwendige mens zal zeker niet ontbreken.

Vanaf 13.00 uur zijn weer tal van activiteiten: behalve tractoren, paarden en (oude) ambachten wordt voor de kinderen een dierenboerderij ingericht. Voor belangstellenden verzorgt de gastheer rondleidingen met interessante wetenswaardigheden over zijn historische hoeve. Een unieke gelegenheid deze van dichtbij te bewonderen.

 

In de namiddag speelt voor u het orkest Enjoy-it. Dit jaar zullen de Romeinen niet ontbreken, vanwege de voormalige Villa Rustica, aan de overkant van het feestterrein.

Voor meer info  http://www.oogstdankfeest.nl

Ten-Hove-600x240

Geef een reactie