Hoofdmenu

19 augustus SplashMob is back! in Heerlen

 

SplashMob is back! Het grootste watergevecht van Nederland barst deze zomer weer los op het Pancratiusplein in Heerlen op vrijdag 19 augustus. Hou je Super Soaker in de aanslag, vul die waterbalonnen en strijden maar 😉

SplashMob is dit jaar gekoppeld aan de Heerlense Studenten Introductie voor nóg meer waterpret, maar natuurlijk doet iedereen (student of geen student) mee!

SplashMob is dé manier om ongein uit te halen met je vrienden, je collega’s eens flink te grazen te nemen en vooral veel lol te hebben! Iedereen, van peuter tot senior, is van harte uitgenodigd om er samen opnieuw het grootste watergevecht van Nederland van te maken. Het (gratis) waterfestijn barst dit jaar weer om 16.00 uur los op het Pancratiusplein, terwijl de DJ het strijdtoneel voorziet van opzwepende battle beats.

Meer lezen:  https://www.facebook.com/HeerlensDNA/

Foto De Ideeënwinkel(Volgend nieuwsbericht) »