Op zaterdag 24 september a.s. organiseren het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) en VluchtelingenWerk Nederland voor de tweede keer de landelijke Open azc dag. Een groot aantal asielzoekerscentra openen hun deuren. Vorig jaar was het een bijzondere dag met vele bezoekers en mooie ontmoetingen. Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Kom je ook? Meld je hieronder vast aan!

MELD JE AAN

De vorige editie van de Open azc dag was een groot succes. Er waren rondleidingen, muziek, hapjes en tentoonstellingen. Dit jaar openen meer centra hun deuren en verwachten we ook fors meer bezoekers. Wil je op de hoogte worden gehouden van al het nieuws over de Open dag en over het programma?

Waar kun je heen?

Verspreid over heel Nederland doen 120 asielzoekerscentra mee aan de open dag. Zowel voor volwassenen als kinderen zijn er leuke activiteiten. Eind augustus maken we de definitieve lijst met locaties bekend.

Foto’s vluchtelingenwerk Nederland

http://www.vluchtelingenwerk.nl/

eten

 

 

Geef een reactie