wedstrijdverslag UOW ’02 – Veritas

 

 

 

Half Nederland zat op een terrasje of elders in de schaduw een drankje te nuttigen, maar op Park ter Waerden  werd gevoetbald, daar stond de laatste bekerwedstrijd in de poule  op het programma. Bloedheet en een droog veld, zeker  geen  ideale omstandigheden, doch de beide teams probeerden er een leuke wedstrijd van te maken. Veritas kwam het best uit de startblokken. Combineerde een stuk gemakkelijker en wist zich een heel aantal goede scoringskansen te creëren. Maar de spitsen waren te onnauwkeurig of te haastig. Als je dan vergeet te scoren, weet je dat je de rekening gepresenteerd krijg.  Het was Thomas Kubetschek,  die kort voor rust vrij gespeeld werd en op een  voortreffelijke manier Mike Betting in het Veritasdoel met een stift in de driehoek wist te verschalken. Ruststand 1-0.

Na de rust voetbalde UOW ’02 iets meer mee. Het was echter  Veritas, dat nu wel wist te scoren. Edwin Huyskens scoorde in korte tijd tweemaal en na nog wat kansjes voor beide teams  en een aantal drinkpauzes  floot de goed leidende scheidsrechter Linders het sportieve duel na 90 minuten  af. Eindstand 1-2.

Een verdiende overwinning voor de betere ploeg:  Veritas bekert verder.

A.s. zondag 4 september start de competitie. Veritas speelt dan tegen Venlosche Boys en UOW ’02 neemt het dan op Park ter Waerden op tegen de Ster.

www.uow02.nl

Tekst Jan Tiemes

Foto Lucho Carreno

 

Geef een reactie