Sinds deze zomer kunt u op woensdagmiddag en op zaterdag meerijden met de Beleefbus Kerkrade Experience. De bus verbindt de vele toeristische attracties en bezienswaardigheden die onze stad rijk is. Iedereen mag mee met de bus, ook mensen met een fysieke beperking. Helaas is onze huidige bus niet goed toegankelijk met een rolstoel. Daarom organiseren wij op zaterdag 17 september een speciale rolstoeltoegankelijke rit met een hiervoor geschikte bus.

Ook in deze Beleefbus is van alles te beleven. U kunt tijdens de ruim anderhalf uur durende rit genieten van impressies en entertainment. En dat voor een ritprijs van slechts € 1,00 per persoon. Wilt u met deze speciale rit mee?
Mail dan naar gemeentehuis@kerkrade.nl onder vermelding van ‘speciale rit Beleefbus’. Zet in de mail uw naam, mailadres en telefoonnummer. Wij zorgen dan voor een plekje in de bus. Aanmelden kan tot en met woensdag 14 september. Na de aanmelding krijgt u van ons informatie over locatie, route en tijd. Meer informatie over de Beleefbus is ook terug te vinden op www.beleefbuskerkrade.nl of tijdens kantooruren 14 045.

Foto Gemeente Kerkrade

Geef een reactie