Theater Landgraaf Zondag 4 september bUITenMARKT ‘Dat swingt de pan uit!’

 

Zondag 4 september 2016
bUITenMARKT
‘Dat swingt de pan uit!’

van 13.00 – 19.00 uur
Entree: GRATIS

Feestelijke opening van het Theaterseizoen 2016-2017

Als start van het theaterseizoen 2016/2017 organiseert Theater Landgraaf jaarlijks een feestelijke bUITenMARKT, waar diverse artiesten een voorproefje geven van hun komend optreden in het theater. De deuren van het theater staan vandaag letterlijk en figuurlijk voor u open. Het programma zal naast het sfeervolle binnenpodium van Theater Landgraaf ook plaatsvinden op het buitenpodium.
Vanaf de terrasjes kunt u onder het genot van een drankje luisteren naar en meeswingen op de aanstekelijke live-muziek.

Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Dat swingt de pan uit’. Een thema dat in het programma van de bUITenMARKT terugkomt bij de diverse onderdelen, zoals de opening door de sambaband Diversão! en een workshop percussie op o.a. potten en pannen. Stilzitten mag, maar … we zullen het u niet makkelijk maken.

Ook voor kinderen valt er wederom genoeg te beleven. Zo is er een workshop jongleren gegeven door Geert Mestrom. De allerkleinsten kunnen zich laten grimeren en er is een ballonnenclown.

Kijk voor meer informatie op: http://www.eropuitinlimburg.com/…/theater-landgraaf-buitenm…

Geef een reactie