12 september Fundering van het geluidsscherm bij de Titus Brandsmastr in Brunssum

 

 

Vanaf maandag 12 september 2016 wordt gestart met het aanbrengen van de fundering van het geluidsscherm aan de zijde van de Titus Brandsmastraat (zie de situatietekening). Het scherm op deze locatie wordt 1 tot 4 meter hoog en bestaat volledig uit een transparant scherm (zie impressie). Dit schermtype vraagt wel om een bepaald funderingstype en daarom wordt het scherm aangebracht op beton. Het daadwerkelijke scherm zal in een later stadium aangebracht worden. Zodra de exacte data bekend zijn, zullen we deze uiteraard met jullie delen.

Om zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor de omgeving, heeft de aannemerscombinatie gekozen voor een trillings- en geluidsarme heimethode. De gaten in de grond worden geboord en daarna volgestort met beton. Deze werkzaamheden duren circa 1 week.

www.buitenring.nl

 

Geef een reactie