Thieskes’ “loop noa de pomp”… ook in het oranje??!!

In samenwerking met de stichting Thieske van Austroa organiseert Ongeros het evenement “Thieske’s Loop noa de Pomp!”.
Op zondag 25 september wordt tegenover het standbeeld van Thieske van Austroa een monument onthuld in de vorm van een oude waterpomp. In teamverband kan er worden deelgenomen aan 6 “loopspellen” (Kelnerloop, Steltloop, Klosloop, Stilettorun, Eierloop en Skiloop).
Voor ieder spel dien je als team 1 of meerdere teamleden in te zetten. Wie aan het eind de meeste punten heeft weten te scoren op het gebied van snelheid en originaliteit gaat er met de felbegeerde gouden pomp van door! Tevens wordt er door de stichting Thieske van Austroa, Thieskes Bloom, de jaarlijkse onderscheiding voor de vrijwilliger van het jaar uitgereikt.. Misschien wel aan iemand van jouw vereniging! DEELNAME IS GRATIS!! Inschrijven via mail naar info@pieterroberts.nl

In het kort:
Wat: “Thieske’s loop noa de Pomp!
Wanneer: zondag 25 september
Tijd: 14.00-17.00u

Onder het genot van een drankje en leuke muziek gaan we er een gezellige dag van maken met aan het einde van de dag een nieuwe ‘vrijwilliger van het jaar’!http://amstenrade.net/activiteit/de-stichting-thieske-van-austroa/

 

 

Geef een reactie