Trainer van RKVV Vijlen, Richard Bessems ,vertrekt naar China

 

 

Onze huidige trainer Richard Bessems zal a.s. zondag zijn laatste wedstrijd coachen van RKVV Vijlen tegen FC Gulpen. Richard Bessems zal samen met Henk Duut deze maand als jeugdtrainer in dienst treden van de Chinese profclub Guangzhou Evergrande FC . De hierdoor ontstane vacature van hoofdtrainer heeft het bestuur meteen weten in te vullen. Oud-speler Sven Nicolaye, al enkele jaren werkzaam als assistent trainer bij Rood Groen LVC, zal vanaf volgende week de taken van Richard Bessems overnemen en als nieuwe hoofdtrainer van RKVV Vijlen het seizoen verder afmaken.

Woensdag 14 september wordt op het sportcomplex van RKVV Vijlen een oefenwedstrijd gespeeld tussen de Chinese profclub Guangzhou Evergrande FC (U19) en RODA JC (U19). Aanvang van deze wedstrijd is 18.00 uur.

Home

 

 

Geef een reactie