De Provincie Limburg gaat samenwerken met het Institute of Positive Health van Machteld Huber

 

Limburg eerste Positieve Gezonde Provincie!

De Provincie Limburg gaat samenwerken met het Institute of Positive Health van Machteld Huber. Met het begrip positieve gezondheid wordt een verbinding gelegd tussen het sociale domein en het zorgdomein. Deze integrale, meer holistische benadering geeft de patiënt meer ruimte en stelt de mens daadwerkelijk centraal. Door deze unieke samenwerking worden veranderingen in de dagdagelijkse praktijk gestimuleerd, bekrachtigd en verbonden. Positieve Gezondheid is een leidend begrip in de Sociale Agenda Limburg 2025 van gedeputeerde Marleen van Rijnsbergen. Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool volgen de samenwerking met onderzoek.

www.ipositivehealth.com

Foto ipositivehealth

Geef een reactie