Met 1 punt uit twee wedstrijden werd het tijd voor een eerste overwinning

Met 1 punt uit twee wedstrijden werd het tijd voor een eerste overwinning. SVN kwam op bezoek en zij moesten verslagen worden. We begonnen goed toen Ivo Bjorn 1 op 1 zette, maar hij wist niet te scoren. Even later schoot hij een voorzet van Michel over. Aan de overzijde viel uit een frommelsituatie de 0-1. Het was wel snel driemaal scheepsrecht voor Bjorn, die een rebound van Jim door de benen van de keeper schoot. 1-1. We gingen op zoek naar de (verdiende) voorsprong maar SVN scoorde uit een corner vlak voor rust. In de tweede helft counterde SVN enkele keren onnauwkeurig en dat gaf ons kansen om terug te komen. Schoten van o.a. Ron en Kjell misten doel, maar de grootste kans was nog voor Bram. Uit een lastige hoek raakte hij knap de binnenkant van de kruising, maar de bal verdween vlak voor de tweede paal langs achter. Wederom genoeg pech maar uiteindelijk toch weer met lege handen. Volgende week Langeberg.