Gemeente Landgraaf heeft een aantal mogelijkheden voor mensen met een minimuminkomen

 

 

De gemeente Landgraaf heeft een aantal mogelijkheden voor mensen met een minimuminkomen. Niet kunnen rondkomen kan immers veel redenen hebben. Ben je bijvoorbeeld zzp-er, maar kun je moeilijk rondkomen? Of je salaris is zo laag dat je de schoolspullen voor je kinderen niet kunt kopen. Of je hebt bijvoorbeeld een uitkering omdat je met een beperking moet leven, maar je inkomen is te laag om iets opzij te kunnen zetten voor die extra uitgaven. Of een klein pensioen …

ISD BOL heeft mogelijkheden om je te ondersteunen. Maak hier gebruik van en voorkom dat je in de financiële problemen komt. Aarzel niet, neem contact op met ISD BOL (045 – 525 37 47) of kijk op www.isdbol.nl bij ‘Direct regelen’

www.landgraaf.nl

 

 

Geef een reactie