Voerendaal-Kunrade weer leuke activiteiten bij de wijksteunpunten

 

Er zijn weer leuke activiteiten bij de wijksteunpunten! Deze maand kunt u in wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade iedere donderdag tussen 10.00-12.00 uur handwerken. Heeft u problemen met computer, tablet of telefoon? Elke 1e en 3e dinsdag van de maand tussen 10.00-12.00 uur kunt u met uw vragen terecht bij het wijksteunpunt. In wijksteunpunt Klimmen is er op 11 oktober een workshop herfstbloemstukje/herfstkrans maken. Meer informatie en tijden kunt u vinden op onze website onder inwoners/zorg en welzijn/wijksteunpunten. Mocht u geen vervoer hebben, kunt u gratis gebruik maken van de Buurtbus. Hiervoor kunt u zich aanmelden via telefoonnummer 06-13031472 of per mail: wspklimmen@voerendaal.nl.

Foto Gemeente Voerendaal

 

Geef een reactie