Vandaag om 17.30 uur op RTL 4, is Kerkrade te zien in het programma RTL Mijn Stad

 

 

 

Drie Kerkraadse ambassadeurs laten de presentator van het programma de mooiste plekjes van onze stad zien. Zoë Greten en Enzo Kok nemen hem onder andere mee naar GaiaZOO, LeisureDome en het Continium. Kunstenares Miriam Vleugels laat de presentator Schacht Nulland, Abdij Rolduc, een wedstrijd bij Roda JC Kerkrade en Castle of Love beleven.

Wethouder Tim Weijers (stadsmarketing): “Door middel van deelname aan dit programma willen we de kijkers informeren en ook meteen mooie en inspirerende beelden van Kerkrade laten zien. Programma’s als ‘RTL Mijn Stad’ passen uitstekend bij onze stadsmarketingdoelstelling om bij een groot publiek meer exposure en kennis over onze stad te genereren, zodat men ziet dat Kerkrade een bezoek waard is. Daarom maken we dit graag mede mogelijk. Ik heb al een stukje mogen bekijken van het programma en ben enorm trots op wat we te zien krijgen!”

Programma
Het programma wordt geproduceerd door CityFilm Media in samenwerking met de gemeente Kerkrade en enkele landelijke sponsoren. De aflevering wordt op zaterdag 8 oktober om 9.30 uur herhaald op RTL 4. Daarna zal het programma ook nog terug te kijken zijn via RTLXL en de YouTube pagina van het programma.

 

 

Geef een reactie