Hoofdmenu

BINGOMIDDAG RODA JC KERKRADE KIDSCLUB GROOT SUCCES!

 

Op woensdag 5 oktober 2016 vond voor de 4e keer een bingomiddag voor de leden van de Kidsclub plaats. Maar liefst 200 Koempeltjes kwamen in de business club in het Parkstad
Limburg Stadion bij elkaar om het spelletje bingo met Roda JC spelers te spelen.
Om 14.30 uur ging de bingomiddag van start met de Roda JC spelers Nick Wolters, Tim Blättler en Jens van Son. Er waren mooie prijzen te winnen waaronder twee gedragen wedstrijdshirts van Martin Milec en Tom van Hyfte, gedragen keepershandschoenen van Benjamin van Leer, een uur bowlen bij Bowlo, een uur voetballen bij de Soccer Arena, een Spacejump pakketje, vier jaarabonnementen van GaiaZoo, cupcakes van ’t Tsoekkerbekkersje en toegangskaartjes voor de wedstrijden Roda JC – ADO den Haag en Roda JC – PSV.
Uiteindelijk ging geen enkel Koempeltje met lege handen naar huis. Alle kinderen kregen de teamposter van de selectie van Roda JC mee naar huis. Dank aan alle Koempeltjes die bij deze leuke middag aanwezig waren en dank aan de sponsoren voor het ter beschikking stellen van de leuke prijzen!
bron Roda JC
www.rodajc.nl