Ger Willems uit Kerkrade-West heeft onlangs zijn 3e boek gepresenteerd: “De ware bittere pil”.

 

 

 

Ger Willems uit Kerkrade-West heeft onlangs zijn 3e boek gepresenteerd: “De ware bittere pil”.
Ger heeft in zijn boek gekozen voor “gevangenschap” als invalshoek. Ger zelf zit als het ware gevangen in zijn eigen lichaam, zijn linker lichaamshelft is verlamd. Dit bracht hem op het idee om gedetineerden te vragen mee te schrijven aan dit boek.

Wethouder Leo Jongen (WMO): “Ger is een persoon die ondanks zijn beperkingen in mogelijkheden denkt en handelt, zo verricht hij ook vrijwilligerswerk en helpt hij HBO-studenten. Ger is een mooi voorbeeld van een persoon die ondanks zijn tegenslagen positief blijft en door zijn optimisme zijn mogelijkheden benut, chapeau hiervoor!”

Onderschrift foto: Ger Willems overhandigt een exemplaar van zijn boek aan wethouder Leo Jongen.

Bron en Foto  Gemeente kerkrade

Geef een reactie