Belangrijke veiligheidswaarschuwing Zeeman strandspeelgoed zandloper 55899

 

 

NVWA veiligheidwaarschuwingen (non-food) 12 oktober 2016

Bij controle is gebleken dat dit speelgoedartikel, welke is verkocht tussen juni 2014 en augustus 2016 mede bedoeld is voor kinderen jonger dan 3 jaar en kleine onderdelen bevat. Hierdoor voldoet het artikel niet aan de gestelde veiligheidseisen en kan verstikkingsgevaar optreden bij gebruik door kinderen jonger dan 3 jaar. Mocht u dit artikel in uw bezit hebben dan verzoeken we u het terug te brengen naar een van onze lialen, en krijgt u uw geld terug. Zeeman hecht sterk aan kwaliteit en veiligheid en doet er daarom alles aan om er voor te zorgen dat er alleen veilige producten verkocht worden. Onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak. Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot: Zeeman zeeman@zeeman.com | tel +31 (0) 172 482 911

Foto zeeman.nl

Geef een reactie