Vorig jaar werden door het Gemeentelijk Werkbedrijf 1500 ‘PL armaturen’ (de omhuizing van de lamp) van de openbare verlichting in #Landgraafomgebouwd naar LED units. Een duurzaam idee op meerdere gebieden. We bespaarden energie én materiaal, omdat alleen het binnenwerk en niet de gehele lamp werd vervangen. En het project werd uitgevoerd door medewerkers van het Gemeentelijk Werkbedrijf, die hiermee werkervaring op deden.

Er is een nieuw succes! Het Gemeentelijk Werkbedrijf heeft van de gemeente Venlo opdracht gekregen om 1085 conventionele armaturen om te bouwen naar LED units. Daarmee krijgt de duurzame aanpak van Landgraaf een mooi vervolg binnen Limburg én het is een mooie opsteker voor de medewerkers van het Gemeentelijk Werkbedrijf.
Meer info: http://www.landgraaf.nl/…/duurzaam-idee-krijgt-vervolg_2844…

Foto Landgraaf.nl

 

Geef een reactie