Veterinnen voetbal – RKSVB een heel `vernieuwd` damesteam!

Veterinnen voetbal, Na jaren niet meer gespeeld te hebben ivm moederschap, blessures en/of geen tijd kwam het idee om een veteranen team op te starten voor de dames van RKSVB. Inmiddels heeft RKSVB een heel `vernieuwd` damesteam. Het `oude` team voelt het weer kriebelen. Het klinkt dan ook ideaal om 1 keer in de 4 a 5 weken een toernooitje te spelen. Zonder verdere verplichtingen. 7 tegen 7 op klein veld, waarbij je 3 keer 20 minuten speeltijd hebt. Al voordat er gespeeld was had het team van Groene Ster VR2 zich terug getrokken. In de lopende week van ons eerste toernooi kregen we vervolgens bericht dat vv Rimburg (de thuisploeg) geen team op de been krijgt, waardoor deze speeldag verplaatst werd. Afgelopen vrijdag 7 oktober was het dan eindelijk zo ver en vonden de eerste wedstrijden plaats op het terrein van RKSVB. Bitterballen voor na de wedstrijd lagen in de aanslag voor de 3de helft. De thuisploeg verheugden zich allen enorm en zonder dat ze getraind hadden gingen ze de wedstrijden aan. Helemaal niet slecht gedaan en tevreden over de uitslag is deze dag goed geëindigd. Waarbij 3 keer spelen van 20 minuutjes op klein veld in goede aard is gevallen. Nu wachten op de spierpijn? Of niet………