Zaterdag 29 oktober de Nacht van de Nacht in Landgraaf.

 

 

Nederland behoort tot de meest verlichte landen op aarde. Al dat licht verstoort de nachtelijke natuur en kost veel energie. Daarom organiseren de landelijke Natuur- en Milieufederaties op zaterdag 29 oktober de Nacht van de Nacht. Tijdens deze nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd om aandacht te vragen voor lichtvervuiling en het effect dat overmatige verlichting heeft op mens en dier. Honderden bedrijven en gemeenten door het hele land doven in die nacht lichten van gebouwen en reclameverlichting. De gemeente Landgraaf dooft in de Nacht van de Nacht de lichten bij diverse kunstwerken en bij de brug over de Hofstaat.

Deelnemen aan de nachtelijke activiteiten in Limburg? Kijk ophttp://www.nachtvandenacht.nl/activiteiten/. Er komen nog steeds activiteiten bij. Een activiteit aanmelden kan natuurlijk ook! Kijk ook eens op de Facebookpagina van de Nacht van de Nacht voor ideeën:https://www.facebook.com/Nachtvandenacht/?fref=ts.
Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht.

Tekst/bron en Foto Gemeente landgraaf

Geef een reactie