Hoofdmenu

Burgemeester en wethouders, op bezoek bij The International Butler Academy in Simpelveld

 

 

Dinsdagavond heeft het college van burgemeester en wethouders, in het kader van de College Tour Bedrijven, The International Butler Academy in Simpelveld bezocht.
Het college is tijdens het reguliere avondeten van de butlers in opleiding en de directie van de Butler Academy (fam. Wennekes) aan tafel aangeschoven om in een informele setting over de achtergronden, toekomstplannen en uitdagingen van TIBA te praten.
Het college is trots op deze internationale onderneming, die is gehuisvest in het voormalige klooster Huize Damiaan. Een klooster dat prachtig is opgeknapt en door de herbestemming voor de toekomst is bewaard.
The International Butler Academy is een aanwinst voor de gemeente Simpelveld en omgeving.

Foto: John Kreukniet

www.simpelveld.nl