Eind april is de gemeente gestart met de campagne Duurzaam Kerkrade. Onder deze noemer horen vele verschillende projecten die allemaal te maken hebben met duurzaamheid. Om de projecten onder de aandacht te brengen, maakt de gemeente gebruik van allerlei middelen zoals Facebook, Twitter, Stadsjournaal, logo, duurzaamheidswagen d’r Greeny en de duurzaamheidsspecial. De tweede editie van deze special is te lezen achter het Stadsjournaal in 1Kerkrade van deze week.

Bekijk de special:
https://www.kerkrade.nl/…/20.10.16__tweede_special_duurzaa…/

Duurzaam Kerkrade, dat is de titel die de gemeente Kerkrade gaat gebruiken voor het promoten van duurzaamheid in de stad. De meeste mensen denken bij duurzaamheid aan het milieu, maar dat is zeker niet alles! En dat willen we de Kerkraadse mensen graag uitleggen. Het blijft echter niet bij promoten van duurzaamheid; het doel is dat onze inwoners in hun dagelijks leven rekening houden met duurzaamheid! Rond het thema voert de gemeente allerlei projecten uit en door middel van een special in het Stadsjournaal, artikelen, www.kerkrade.nl, sociale media en onze Duurzaamheidswagen informeren we de inwoners over deze projecten en geven we tips over duurzaamheid. Tevens laten we zien dat er al heel veel gebeurt op het gebied van duurzaamheid. Succesverhalen delen we graag! Dus als u als inwoner, ondernemer of organisatie leuke of inspirerende voorbeelden heeft, laat het ons weten. Meer informatie algemeen of over de data en locaties van de Duurzaamheidswagen opwww.kerkrade.nl, via duurzaam@kerkrade.nl of tijdens kantooruren via telefoonnummer 14 045.

Bron Kerkrade.nl

Geef een reactie