Hoofdmenu

Jongeren van parochie Sint Andreas organiseren op 22 oktober een middag in de speeltuin voor gezinnen van het azc Imstenrade en gezinnen in de wijk.

 

 

22 oktober: samen naar de speeltuin ’t Baanrakkertje Jongeren van onze parochie organiseren op zaterdag 22 oktober een middag in de speeltuin voor gezinnen van het azc (asielzoekerscentrum) Imstenrade en gezinnen in de wijk.

Samen spelen, samen eten voorbereiden, samen eten om te ervaren dat kinderen over de hele wereld van hetzelfde houden: buiten spelen, ravotten, ontdekken, spelletjes doen, nieuwe dingen zelf klaarmaken en proeven.

Wij hebben een afspraak gemaakt met speeltuin ’t Baanrakkertje en het azc. Het belooft een fijne middag te worden.

Dit is de kans om te spelen met een kind uit een andere cultuur. Heel graag willen zij jou leren kennen. Vriend worden van elkaar; het zou zo maar kunnen!

Meld je aan bij jongerenwerker Jack Steeghs (steeghsjack@gmail.com 06 -26 98 94 11). Om er voor iedereen een onvergetelijke middag van te maken, hebben we jou, jongere, nodig. Ook een paar uur vooraf om alles klaar te zetten en een uur daarna om op te ruimen. De middag zelf duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Meld je aan en doe mee!

Jack Steeghs is gewoonlijk in de parochie aanwezig op maandag van 10.30 tot 16.00 uur. Je kunt dan langskomen. Lukt dat niet, kun je ook een afpraak met hem maken.

Dit project wordt gesubsidieerd door commissie PIN van de Nederlandse religieuzen, het Kansfonds en het Limburgs Diaconaal Fonds.

www.sintandreas.nl