RODA JC KERKRADE MIDDEN IN DE MAATSCHAPPIJ LANCEERT EIGEN WEBSITE

 

Op zaterdagavond 22 oktober is, voorafgaand aan de wedstrijd Roda JC Kerkrade – ADO Den Haag, de nieuwe website gelanceerd van Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij. René Trost, ambassadeur van de stichting, gaf rond 19.00 uur het startschot voor deze nieuwe website.

Maatschappelijk partner i-Minded heeft de website ontwikkeld, als maatschappelijke sponsoring. Het bedrijf is geen onbekende voor Roda JC. Sinds haar oprichtingsjaar in 2003 is i-Minded de vaste internetpartner van Roda JC Kerkrade. Tevens is het bedrijf al sinds 2014 betrokken als partner van stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij. Met de websitewww.rodajcmiddenindemaatschappij.nl is het bedrijf nu ook de vaste internetpartner van de maatschappelijke stichting van Roda JC.

De website is in de zelfde stijl gegoten als de site van Roda JC Kerkrade en de voetbalacademie van Roda JC. Zo blijft de website heel herkenbaar, maar is de content enkel toegespitst op stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij. U kunt een kijkje nemen in de maatschappelijke agenda van de club, de maatschappelijk partners en de projecten zijn uitgelicht en u blijft op de hoogte van het maatschappelijk nieuws van Roda JC Kerkrade.

In vijf jaar tijd is stichting Roda JC Midden in de Maatschappij óók online uitgegroeid tot een sterk merk met een eigen accounts op Twitter, Facebook, Youtube, Linkedin en Instagram. En nu in het social media landschap aanwezig met de website. De stichting kan u in de toekomst nog beter op de hoogte houden van de laatste maatschappelijke ontwikkelingen via al onze beschikbare kanalen.

Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij bedankt partner i-Minded voor deze fantastische website. Neem snel een kijkje op www.rodajcmiddenindemaatschappij.nl!

www.rodajc.nl

Geef een reactie