Laat uw fietsverlichting controleren tijdens het Repair Café in Bocholtz ‘Goed verlicht de weg op’

 

In samenwerking met de ANWB Lichtbrigade staat deze repair bijeenkomst in het teken van ‘Goed verlicht de weg op’. Deze jaarlijkse campagne wijst fietsers in de aanloop naar de winter op het belang van goede fietsverlichting en biedt hun de mogelijkheid hun eigen fiets-lampen na te kijken zodat ze in het verkeer goed zichtbaar zijn.

Op 29 oktober tussen 10.00 en 13.00 op de fiets naar Dienstencentrum Op de Boor in Bocholtz. Wij checken je verlichting en geven advies. Wees er snel bij want wij monteren – zolang de voorraad strekt – een gratis fietsverlichtingsset op je fiets !

Natuurlijk zitten onze handige vrijwilligers ook weer klaar om je defecte spullen te repareren. De enthousiaste vrijwilligers zijn o.a. computer-mensen, elektriciëns en zeer ervaren naaisters. Er is gereedschap en materiaal (geen onderdelen) aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. En het leuke is, u blijft erbij, want samen repareren is gezelliger en je leert ervan. Zo proberen wij bij te dragen aan veiligheid onderweg en het kleiner maken van die als maar groeiende afvalberg door u bewust te maken dat defect niet kapot hoeft te zijn. Al met al een goede reden om het Repair Café te bezoeken.

Dus start de computer niet meer op of loopt uw naaimachine vast? Blijft het koffiezetapparaat lekken of zit er een gat in uw broek? Gun uw spullen een tweede leven. En wie niets heeft om te repareren kan gewoon een kijkje komen nemen, ook als u niets hebt om te laten repareren bent u van harte welkom, koffie en thee staan klaar.

Voor meer informatie: www.repaircafeparkstad.nl

www.anwb.nl

Foto http://www.teamalert.nl/

 

Geef een reactie