Zaterdag en zondag 29 en 30 oktober The DriveXperience in Landgraaf

 

Ben jij tussen de 18 en 24 jaar en maximaal drie jaar in het bezit van een autorijbewijs? Check dan nu je rijervaring op The DriveXperience! Maak een praktijkrit, ervaar hoe een auto zich gedraagt bij een noodstop en wissel ervaringen uit met anderen.

Ervaar dit zelf op de DriveXperience in Landgraaf! Je hoeft geen auto mee te brengen.

The DriveXperience is een initiatief van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg (ROVL). Jonge rijbewijsbezitters doen gratis mee en ervaren op deze praktijkdag zelf achter het stuur hoe goed ze als jonge autorijder zijn en welke verbeterpunten zij wellicht kunt bereiken.

Vooraf en achteraf verkeerstest via internet

Enkele dagen voorafgaand aan je deelname aan deze DriveXperience krijg je per e-mail van CitoDrive een link toegestuurd om via internet alvast enkele interessante tests te doen zodat je ziet welk soort autorijder je bent. Na deelname sturen we je nog een link voor een laatste test bij CitoDrive. Genoeg redenen om je nu meteen aan te melden op www.thedrivexperience.nl en dit gratis zelf mee te maken! Op de website vind je ook meer informatie over het dagprogramma.

Laat ook je vrienden aanmelden!

Laat al je vrienden, kennissen en collega’s t/m 24 jaar die maximaal drie jaar hun rijbewijs bezitten, zich óók aanmelden en gratis meedoen! De dag begint om 9.00 uur en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Samen met je vrienden meedoen maakt de dag nog gezelliger én leerzamer. Je leert immers van elkaar en beoordeelt elkaar. Het ROVL zorgt voor een gratis lunch en eind van de dag ontvang je een certificaat als bewijs van deelneming. Aan deze praktijkdag kunnen maximaal 48 jonge autorijders meedoen. Snel aanmelden dus via www.thedrivexperience.nl.

 

Geef een reactie