Evrin is een duo dat bestaat uit Eefje uit Amsterdam en Riny Raijmakers uit het Brabantse Gemert.. Het duo ontmoette elkaar in 2012 en al snel ontstond er een organische mix van de jazzy en bluesy stem van Eefje, die haar inspiratie haalt uit o.a. Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Amy Winehouse, en singer/songwriter Riny, die zich laat inspireren door o.a. Bob Dylan, Tom Waits, Ry Cooder en John Hiatt. In 2015 bracht Evrin hun eerste cd uit, ‘Be Still’. De cd is een road trip door het muzikale landschap van stijlen die Eefje en Riny bindt, maar tevens ook een eerbetoon aan de artiesten die hen inspireerden.

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen

Algemeen: 045 – 561 21 21
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

 

 

Geef een reactie