Het Kerkraads Symfonie Orkest (KSO) geeft op zaterdag 4 november een bijzonder najaarsconcert op een bijzondere locatie, te weten de Lambertuskerk in hartje Kerkrade. ). Op het programma staat de Peer Gynt suite nr. 2 van E. Grieg, het Sylviaballet van Delibes en de Symfonie nr. 6 van Beethoven. Aanvang is 20.00.

Het Kerkraads Symfonie Orkest (KSO) is onder de bezielende leiding van dirigent Manon Meijs uitgegroeid tot één van de betere amateur symfonieorkesten van Nederland. Het KSO is een veelzijdig orkest, dat veel facetten van de symfonische muziek beheerst. De orkestleden komen niet alleen uiteraard Klankstad Kerkrade, maar het KSO speelt ook regelmatig uit heel Zuid Limburg en zelfs van over de landsgrenzen. Thuisbasis van het KSO is uiteraard Kerkrade maar het KSO is ook regelmatig buiten de Klankstad te beluisteren. Van Eindhoven en Maastricht tot Roermond  en van Herzogenrath tot Hasselt en Turnhout.

Kaarten voor het najaarsconcert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Deurenberg, Marktstraat 23 Kerkrade en bij kapsalon Maré, Akerstraat 57, Kerkrade-West

voor meer informatie  vriendenkring@k-s-o.nl of penningmeester@k-s-o.nl

www.k-s-o.nl

Foto ®k-s-o

 

Geef een reactie