Na 10 e minuten was het raak 1-0 in het voordeel van de thuisclub.

met de tegenstander, doch buiten een afstand schot van Maureen Hamers

Kwam men niet, waar de doelverdediger overigens de nodige moeite had.

Uit een hoekschop van rechts kreeg Myrthe Kuijer de gelegenheid om een

schot op doel te geven doch de keeper pareerde het schot.

Met het aannemen van de bal had Bekkerveld nogal moeite op dit speelveld

waardoor er veelvuldig balverlies was. In de 20e minuut werd wederom door het centrum van de verdediging

een speler van Bavel vrij gelaten om zodoende de bal in de rechter bovenhoek te plaatsen.(2-0)

Bij een vermeende terugspeel bal op Kelsey Kerner nam de keeper de bal in de hand waarna

de scheidsrechter een indirecte vrije schop toekende aan Bavel. Kelsey reageerde emotioneel

en trapte de bal weg prompt volgde de gele kaart. Waarna de bal niet weg gewerkt en

de 3-0 een feit was. Ruststand: 3-0. Bekkerveld wisselde tijdens de rust de geblesseerde Raisa Leenders,

die vervangen werd door Britt Valize. Ook Alysia Breemer raakte licht geblesseerd en werd vervolgens

vervangen door Simone Sinkovec, waardoor Lisa van de Ven in de punt en Simone als rechter vleugel verdediger

ging spelen. Bekkerveld wilde er nog alles aan doen om het resultaat te beïnvloeden doch dat stond de thuisclub niet toe.

En binnen 10 minuten liet Bavel zien waarom men terecht de koploper in de eerste klasse op dit moment is en scoorde er nog 3 doelpunten bij.

Een stevig pak voor de broek 6-0 winst in het voordeel van Bavel.

Hopelijk een wijze les voor de vrouwen van Bekkerveld om de nodige leermomenten met elkaar te delen.

Het niveau verschil was vanmiddag op deze mooie nazomerse zondag vrij groot.