black market iii ( usa ) concert bij Cultuurhuis Heerlen

muziekcafé op dinsdag

tijd: 20:30

Knipkaartvoorstelling

Één van de meest boeiende live bands die regelmatig de oversteek vanuit de USA naar Europa maken is zonder enige twijfel het uit San Diego-CA afkomstige Black Market III. Frontman Scottie Blinn is de gitaarmeester die zowel weet te imponeren met aanstekelijke riffs als emotievolle solo’s. De innemende, uitstekende en knappe bassiste Roxy Coverdale en de ronduit spectaculaire Gavin Glenn op drums vervolledigen het trio. De band presenteert een boeiende mix van zelfgepende nummers en uitgekiende covers. De songs variëren van pure Rock over traditionele Blues naar verrassende, imponerende persoonlijke versies van hun helden Tom Waits, Johnny Cash en Neil Young. Dit semi-akoestische optreden vormt de opmaat voor het C-Blues-festival op zaterdag 12 november as. waarbij ze stevig elektrisch zullen uitpakken. www.blackmarketiii.com
Foto John Nauge

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl

of telefonisch 045-5612121 (tijdens kantooruren).

Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Geef een reactie