Keulse cultband Höhner Hoofdact bij Monschau Festival 2017.

“De ambiance hier in Monschau is geweldig. We komen volgend jaar terug”, beloofde  Henning Krautmacher, frontman van de Keulse cultband Höhner na een memorabel en met groot enthousiasme ontvangen drie uur durend optreden van de Höhner op de open air Bühne van de Monschauer burcht. Het bleken geen loze woorden. Onder het motto Kölner Höhner meets Classic 2017 keren de Höhner samen met het grote orkest van ‘der Jungen Sinfonie Köln’, onder leiding van Ulrich Gögel en Sebastian Hässy donderdag 24 augustus 2017 terug naar Monschau. Aanvang is 20.30. Met de Höhner in best bezetting lees: Henning Krautmacher, Jens Streifling, Hannes Schöner, John Parsons, Wolf Simon en Micki Schläger heeft het Monschau Festival 2017 meteen ook haar eerste grote hoofdact en publiektrekker voor de editie 2017. Het Monschau Festival was jarenlang bekend onder de naam Monschau Klassik. O.a. de Limburgse sopraan Janine Kitzen vervulde een hoofdrol in een van de bijzondere opera en operette producties. Opera en operette wordt in Monschau nog steeds geprogrammeerd, maar het muzikale aanbod is aangepast aan de tijdsgeest en de laatste drie jaar veel gevarieerder geworden. De ook in NRW maar evenzeer in Limburg razend populaire Keulse cultband Höhner pas perfect in het concept. Wie erbij wil zijn moet snel zijn. Want bij de editie 2016 waren de 1200 toegangskaarten binnen enkele dagen uitverkocht. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Hotline van Monschau Touristik: 0049- 0 24 72 / 80 48 28 of 0 24 72 / 80 48 0 of via www.monschau-klassik.de

ho%cc%88hner2

Geef een reactie