Waarschuwing: laat geen onbekenden binnen.

De gemeente Brunssum roept inwoners op om alert te zijn op personen die onder valse voorwendselen proberen toegang tot een woning te krijgen.

Bij de gemeente is een melding binnengekomen over twee vrouwen die aanbellen met het bericht dat ze de zorg komen evalueren. Dat doen ze nadrukkelijk niet voor de gemeente Brunssum. Ook de zorg- en welzijnsinstellingen die actief zijn in Brunssum, organiseren hierover geen huisbezoeken.

Vraag naar legitimatie .Meldt zich iemand aan uw deur, vraag dan altijd naar een legitimatie. Medewerkers van de gemeente Brunssum of van professionele zorg- of welzijnsinstellingen kunnen zich altijd legitimeren.

Twijfelt u? Laat niemand binnen, vraag of de aanbellers een andere keer terugkomen en bel met de gemeente, tel. (045) 527 85 55.

Foto Lucho Carreno

Geef een reactie