Wie o Wie wordt de nieuwe Prins van Groeët Schaesberg 2017?

1

Binnenkort is het dan zover. De carnaval nadert nu met rassen schreden. Traditiegetrouw wordt de nieuwe prins van Groeët Schaesberg, vroeg in het carnavalsseizoen geproclameerd. Dit jaar op 19 november 2016 zoals gebruikelijk in de Narrentempel van D’r Schaesbergse Vasteloavends Verein, het Streeperkruis.

Voor D´r Schaesbergse Vasteloavends Verein is dat dan ook het teken dat het écht gaat beginnen. De nieuwe prins is dan bekend én iedereen is er klaar voor!

Nog even mag Prins Erik I genieten en dan maakt hij plaats voor een nieuwe prins. Het lot van iedere prins.

“D’r nuije” beleeft deze laatste weken heel anders. Nog niks genieten, stress. Er voor zorgen om er zonder kleerscheuren door te komen. Heb ik me nergens versproken? laat ik dat vooral ook niet doen. Voor “d’r Nuije” zijn het lange dagen. De spanning neemt alsmaar toe.

Op de 19 november is het zover. De nieuwe prins van Groeët Schaesberg wordt uitgeroepen. Op een spetterende avond met optredens van onze dansmariekes, een buut van Fer Naus, Sjpasskapel Mit de Moel D’r AA en zang van De Herringbiessere. Natuurlijk zijn D’r Schaesbergse Vasteloavends Verein, de Prinse Road Schaesberg en de Oad-Jeugdprinsen Schaesberg ook van de partij!

D’r Schaesber Vasteloavends Verein heeft voor u weer een spetterende avond met een keur van artiesten samengesteld waar u wordt voorgesteld aan onze nieuwe prins. We nodigen u dan ook van harte uit, aanvang van het programma is 20.11 uur. Gratis entree

Geef een reactie