Landgraaf heeft het! Toeristische plekjes binnenkort op TV.

Presentatrice Anouk van Schie van het televisieprogramma ‘Nederland heeft het!’ was vorige week op zoek naar bijzondere plekjes in Landgraaf. Ze viel daarbij van de ene aangename verbazing in de andere. Haar gids was Tim Vaessen, medewerker vrijetijdseconomie van de gemeente Landgraaf, die Anouk de plekken aanwees die ook toeristen steeds vaker weten te vinden.

Binnenkort zijn die plekken ook op televisie te bewonderen. Het viel Anouk van Schie op hoe veelzijdig Landgraaf als toeristische gemeente is. Zo is het een heerlijke plek om wandelend, fietsend, traplopend, klimmend of skiënd actief te zijn. Maar ook Landgraaf als gemeente waar toeristen even tot rust kunnen komen en genieten van cultuur en natuur. En niet te vergeten Landgraaf als gemeente die het verleden koestert en tegelijk naar de toekomst kijkt.

Bezoek aan Landgraaf meer dan de moeite waard!

De conclusie van de presentatrice was duidelijk: voor iedereen is een bezoek aan Landgraaf meer dan de moeite waard! Een mooi compliment voor iedereen die zich inzet om Landgraaf nog nadrukkelijker op de toeristische kaart te zetten. En voor de inwoners een reden extra om trots te zijn op wat Landgraaf te bieden heeft.

Het item over Landgraaf is onderdeel van het tv-programma ‘Nederland heeft het!’ en is te zien op RTL4. De uitzending is aanstaande zondag (27 november) om 16.00 uur. Het programma wordt zaterdag 3 december om 14.00 uur nog eens herhaald op RLT4.

 

Geef een reactie