Van Melick kiest voor Rodaboulevard Kerkrade.

Op donderdag 10 november jongstleden ondertekenden wethouder Dion Schneider (Economische Zaken) en directeur Jorrit van Melick een overeenkomst voor de verkoop van gemeentelijke grond op de Rodaboulevard Kerkrade aan Van Melick the catering company.

Succes Rodaboulevard
Wethouder Dion Schneider (Economische Zaken) is blij met de komst van Van Melick naar de Rodaboulevard.
“Dit past binnen het succesvolle uitgiftebeleid en de ontwikkelingen op de Rodaboulevard”, aldus de wethouder. “Dit bedrijvengebied ontvangt meer dan 6 miljoen bezoekers per jaar. We zijn blij nog een succesvol bedrijf te kunnen accommoderen op de Rodaboulevard.”

Van Melick
Het bedrijf Van Melick groeit en er is de ambitie om nieuwe catering-concepten te ontwikkelen die meer vragen dan waaraan de bestaande voorzieningen kunnen voldoen. Daarom is er behoefte aan uitbreiding. Van Melick zal aan de Wiebachstraat een bedrijfspand bouwen van circa 2.000 m2. De huidige vestiging van Van Melick in Hoensbroek blijft tevens gewoon open.

Bij de vestiging op de Rodaboulevard Kerkrade zullen zo’n 30 mensen werk vinden. Naast kantoor- en magazijnvoorzieningen realiseert Van Melick hier keukens voor de bereiding van voedsel voor de eigen cateringservice (zoals Mees Catering), horeca, zorginstellingen en retail.

Foto kerkrade.nl

Geef een reactie