Tuinenplan en rioolvervanging in ‘t Eikske.

Om de bewoners van een aantal straten in ’t Eikske te informeren over twee grote projecten in hun wijk belegt de gemeente op woensdag 23 november een bijeenkomst in Naoberhoes De Wendelwiek. Bij die projecten gaat het om het ‘groener’ maken van tuinen en om de vervanging van het riool.

Voor het tuinenplan zoekt de gemeente bewoners die hun voortuin willen aanpakken en ‘vergroenen’. De gemeente helpt met een gratis tuinadvies en er zijn ook mogelijkheden om een bijdrage of praktische ondersteuning te krijgen bij de aanleg ervan. Het tuinenplan heeft betrekking op de Mr. Haexstraat, de Pastoor Tummersstraat, de Blauwsteenstraat, de Honigmannstraat 1-20, de Mijn Carlstraat en de Prem. Daarnaast gaat de gemeente in alle genoemde straten (met uitzondering van de Prem) de riolering vernieuwen. Hierbij wordt ook de straatinrichting vernieuwd.

Kom naar de informatieavond

De informatieavond is bedoeld om de bewoners te informeren, maar de gemeente wil ook graag ideeën en wensen over de toekomstige straatinrichting in kaart brengen. Andere belangstellenden zijn ook welkom. De informatieavond is op woensdagavond 23 november van 19.00 tot 21.00 uur in ’t Noaberhoes De Wendelwiek, Piet Heinstraat 2A. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Foto landgraaf.nl

Geef een reactie