“deel je verhaal ” in het Cultuurhuis heerlen

 

 

 

 

Deel Je Verhaal wil laten zien dat zo iets ‘eenvoudigs’ als openheid een wereld kan veranderen.

Want openheid leidt tot meer verbinding, begrip, preventie, motivatie, normalisering, doorbreken taboes, stigma en dus ook tot meer kracht en energie.
Vroeger was het normaal dat generaties de volgende generaties via verhalen op de hoogte stelde van de geleerde levenslessen. Een eenvoudige maar zeer krachtige manier om elkaar te ondersteunen, verbinden en wijzer te maken. Hoe mooi als we dit niet verloren laten gaan?
Juist in tijden van crisis/ uitdagingen blijkt dat de kracht van mensen naar boven komt. Wat helpt jou of wat heeft jou geholpen deze periode? Hoe ga je om met deze situatie? Of welke oplossingen heb jij gevonden voor de grootste uitdagingen in je leven? Welke dromen heb je en wat doe je daarmee? En hoe was of is het om je droom waar te maken? Deel Je Verhaal biedt een platform om jouw verhaal te delen. Want soms is het ‘delen’ al voldoende om nieuwe inzichten te krijgen of te geven.

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl

of telefonisch 045-5612121 (tijdens kantooruren).

Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

 

 

Geef een reactie