RKVV Heksenberg beleefde een enerverende periode. In een woord tumultueus!
Ondanks het niet verschijnen van “pluisje” is het weekend van 13 november een onvergetelijk gebeuren geworden mede als gevolg van het bezoek van Fernando Ricksen en zijn gezin aan RKVV Heksenberg. Het is een zeer indrukwekkende ontmoeting geworden met de doodzieke Fernando.

Ook langs deze weg wil RKVV Heksenberg iedereen bedanken die via welke weg dan ook op spontane en loyale wijze medewerking hebben verleend aan het project “ Maradona meets Heksenberg” . Pluisje kwam niet, maar Fernando Ricksen kwam wel . En ook dit heeft veel emoties losgemaakt. Juist deze laatste gevoelens overheersen bij RKVV Heksenberg en stemmen ons tot tevredenheid.

Wij hopen velen van U ook te ontmoeten bij de beker topper Heksenberg – Groene Ster, de Heerlense Heksenberg –Pronsebroek derby in de buurgemeente Brunssum; 2 weekenden de wereld op zijn kop!!!
IEDEREEN BEDANKT!!

BESTUUR RKVV Heksenberg

Foto Lucho Carreno

Geef een reactie