Hoofdmenu

Reconstructie N274 Onderbanken.

 

 

Op donderdag 24 november 2016 vanaf 17.00 uur tot 19.00 uur wordt er weer een inloopavond georganiseerd voor belangstellenden over het project ‘Reconstructie N274 Onderbanken’.

Deze avond staat in het teken van het inzichtelijk krijgen van de belangen tijdens uitvoering. Natuurlijk is het ook mogelijk om een toelichting te krijgen op de huidige stand van zaken en het nader uitgewerkte ontwerp.

In het bestek worden diverse eisen gesteld met betrekking tot de uitvoering van het project. Dit kunnen bijvoorbeeld technische eisen zijn, maar ook omgevingseisen; zoals eisen over bereikbaarheid, tijdelijke verkeersmaatregelen en bouwcommunicatie. Voor het opstellen van deze eisen zijn de belangen en wensen van de omgeving van groot belang.

Dus u bent van harte welkom om volgende week 24 november binnen te lopen op een moment dat voor u het beste uitkomt!
Tot ziens aan de Kloosterlaan 7 in Schinveld.