Glazen Huis en Lempkes Markt Op de Bies.

 

 

 

Ook dit jaar opent Op de Bies op 30 nov, 1,2 en 3 dec zijn deuren voor het grote publiek om zoveel mogelijk geld op te halen tijdens het Glazen Huis Op de Bies.

Tijdens deze 4 dagen word er tussen 10 uur s’ochtens en 10 uur s’avonds  uur een wervelend programma aangeboden, overdag draaien onze eigen DJ’s de leukste plaatjes aan elkaar en in de avonduren zijn er non-stop optredens van ao Martin Hurkens, Jack Vinders, Lotte Walda, de Limbo Express, John Heesakkers en vele anderen.

Op vrijdag 1 dec van 17:00 tot 21:00 en op zaterdag 2 dec van 12:00 tot 17:00 zal er in de grote zaal van Op de Bies een Lempkes Markt plaatsvinden, een moderne markt met hippe trendvolgende spulletjes en leuke workshops, het bezoeken meer dan waard.

Het plein van Op de Bies zal vol staan met gezellige warme tentjes en er zijn typische winterversnaperingen te krijgen, die u onder het genot van het geweldige programma kunt nuttigen, dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor het interne goede doel.

De snoezelruimtes (*) binnen Op de Bies zijn aan een opknapbeurt toe en moeten in sommige gevallen zelfs nog helemaal worden aangelegd.

Kom dus allemaal op 30 nov, 1, 2, en 3 december naar het Glazen Huis Op de Bies.

Voor meer info kijk op de Facebook Glazen Huis Op de Bies.

* Snoezelen is een activiteit die kan worden aangeboden aan mensen met een ernstige of zeer ernstiger verstandelijke beperking, de cliënt verblijft gedurende korte of langere tijd in een Snoezelruimte, deze Snoezelruimtes bieden een comfortabele en veilige plaats waarin verschillende zintuigen op maat worden gestimuleerd door een combinatie van muziek, lichteffecten, trillingen, tastmateriaal en geur.

Zowel bij individuele bewoners als bij groepen kan zo verveling worden tegengegaan, zintuiglijke waarneming worden verdiept, contact worden bevordert en is ontspanning mogelijk.

Foto Glazen Huis Op de Bies.

Geef een reactie