Ziektekostenverzekering 2017 Een mooie collectiviteitskorting kunnen aanbieden zodat je een gunstigere premie kunt krijgen.

Eind november, het is weer tijd voor de Sinterklaas inkopen, de kerstinkopen ….en o ja, de zorgverzekering moet ook weer bekeken worden!

Door de vele diverse aanbieders wordt het vinden van de juiste zorgverzekering een steeds grotere opgave. Neem ik dit jaar een budgetpolis omdat die zo lekker goedkoop is, moet ik een hoger eigen risico nemen om zo de premie te verlagen, fysiotherapie extra verzekeren?, alternatieve geneeswijze meeverzekeren? of heb je andere specifieke vragen, dan laat ons eens vrijblijvend je huidige verzekering vergelijken!

Het beste is om hiervoor een afspraak te plannen zodat wij precies weten wat jij wel en niet wilt verzekeren of je stuurt je polis naar ons en wij kijken en vergelijken voor jou … met als voordeel dat wij bij de meeste partijen een mooie collectiviteitskorting kunnen aanbieden zodat je een gunstigere premie kunt krijgen.

neem dan even contact met ons op via een PB of je stuurt ons een mail op info@vdlaaradvies.nl of je belt ons op 045-5740878 … en wij gaan voor jou aan de slag

Foto Lucho Carreno

Geef een reactie