Winterpret en ‘WK- Curling’ op de Markt in Kerkrade.

Van vrijdag 9 december 2016 tot en met vrijdag 6 januari 2017 staat het centrum van Kerkrade weer bol van winterse activiteiten tijdens Winktersjpas i Kirchroa! De 2016-editie zal inwoners en bezoekers opnieuw verrassen.

Winktersjpas i Kirchroa gaat van start met een wervelend openingsweekend op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december aanstaande. De schaatsbaan is vanaf dan iedere dag van 10.00 uur tot 22.00 uur geopend. Tijdens het hele openingsweekend is er een gratis toegankelijk snowboardpark voor kinderen van 3 tot 9 jaar, mogelijk gemaakt door SnowWorld Landgraaf.

Programma
Vrijdagavond bent u vanaf 18.00 uur welkom bij de openingsavond, met optredens van onder andere Lotte Walda ( 3FM-Giels’ Elftal), Erik Maas (singer-songwriter) en DJ Léfried. Zaterdagmiddag staat volledig in het teken van ‘Kirchroa vuur Kirchroa’ met live optredens en diverse acties voor het goede doel. Op zondagmiddag 14.00 uur zullen de ‘Frozen’ karakters Elsa, Anna en Olaf aanwezig zijn.

Ook de daaropvolgende weken is er van alles te beleven op en rond de schaatsbaan zoals filmvoorstellingen, schaatsclinics, een ijshockeywedstrijd en is het dit jaar zelfs mogelijk om deel te nemen aan het W(inktersjpas) K(irchroa)-Curling. Een unieke mogelijkheid om kennis te maken met deze precisiesport. Alle optredens en voorstellingen zijn gratis toegankelijk. Like de Facebookpagina van Winktersjpas in Kirchroa en blijf op de hoogte van het actuele programma Winktersjpas 2016.

Foto Beleef Kerkrade.

 

Geef een reactie