Nathan Rutjes naar Sportgala 2017! Op 20 januari 2017

Nathan Rutjes naar Sportgala 2017! Op 20 januari 2017 organiseren wij het sportgala in ’t Wouves in Ransdaal. Tijdens deze avond wordt de ‘warming-up’ voor het Jaar van de Positieve Gezondheid verzorgd door niemand minder dan Nathan Rutjes, Maatschappelijk Speler Eredivisie 2016! Het sportgala zal een avond vol dynamiek zijn met een sportdemonstratie door 3-voudig wereldkampioen Hip Hop Jennifer Romen, Puppeteer Armand Schreurs, gastspreker(s), huldigingen van kampioenen en een gezellig samenzijn. Tijdens het sportgala hebben we aandacht voor sporters met een sportieve prestatie! Iedereen is van harte welkom! Reserveer van 19.30-22.00 uur alvast in uw agenda en meld u aan op sporten@voerendaal.nl. Het sportgala is gratis toegankelijk voor iedereen en voor een hapje/drankje wordt gezorgd!

Geef een reactie