‘Slimste award’ voor colleges Landgraaf en Heerlen.

UITREIKING MKB UUL

De stichting ‘Dag van het MKB’ heeft de colleges van Landgraaf en Heerlen verrast met de toekenning van de ‘slimste award’. De colleges krijgen deze award van het midden en kleinbedrijf als blijk van waardering voor het genomen besluit tot fusie van beide gemeenten. Bij de uitreiking kregen de colleges een oorkonde en het symbool dat bij de award hoort: ‘de Uul’.

‘De Slimste Award wordt uitgereikt aan mannen, vrouwen en organisaties die een slimme bijdrage leveren aan de maatschappelijke ontwikkeling van Parkstad Limburg: een grenzeloze gemeenschap met grenzeloze mogelijkheden voor burgers en bedrijven. Hiervoor zijn slimme beslissingen en initiatieven nodig: wijs, doordacht en het geheel overziend,’ zo is te lezen in de oorkonde.

De colleges voelen zich gesteund door dit initiatief van het MKB. “We hebben gekozen voor herindeling omdat dit niet alleen voor de burgers, maar ook voor onze maatschappelijk partners èn het midden en kleinbedrijf het beste toekomstperspectief biedt. Het is prettig om dat door deze Uul onderstreept te zien.”

Foto Landgraaf.nl

Geef een reactie