Lotte Walda & Aïcha Cherif (dubbelconcert / singer-songwriters)

Magic Music Night presenteert: 

Lotte Walda komt uit Heerlen en telt pas 19 lentes. Momenteel zit zij in het elftal van Giels talentenjacht! Uit de 1100 deelnemers werd zij gekozen als een van de elf. Dat houdt in dat ze professionele coaching krijgt en zich verder gaat ontwikkelen als artiest. Een hele eer en mooie uitdaging op weg naar nog meer finesse in haar toch al onwaarschijnlijk grote talent. Lotte begon al heel jong met zingen, ze wist al heel vroeg dat dit haar passie is.  Op haar vijftiende is ze begonnen met gitaar spelen en liedjes schrijven.
Aïcha Cherif was een van de frontvrouwen van de band Looking For The Drummer.  De muzikale inspiratie lijkt bij Aïcha te komen van een artieste als Lianne La Havas of in ieder geval kunnen we haar muziekstijl het best aan de hand van dat grote, charmante Britse voorbeeld duiden: Jazzy, licht funky, tikje sensueel en artistiek spannend en dat alles voor een nog zeer jonge dame. Ze speelt zonder band en begeleidt zichzelf op akoestische en elektrische gitaar.  Aïcha Cherif schrijft geen traditionele liedjes, zoals we zo vaak horen bij menig singer-songwriter. Aïcha weet intrigerende liedjes te pennen, die iets onvoorspelbaars in zich dragen, waardoor je ook blijft luisteren. Bovendien beschikt ze over een fijne, soulvolle stem met een behoorlijk bereik.
Foto Cultuurhuis Heerlen

Zondag 18 december
aanvang: 15.00 uur
entree: 10.00 euro

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: 
http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Geef een reactie