Prinsenproclamatie van C.V. De Bokkeriejesj 2017.

 

 

 

Morgen op 1 januari 2017 zullen wij de nieuwe Prins van Groeët Ghen Heij uitroepen. De voorbereidingen zijn in volle gang en het wordt weer enorm spannend. Er wordt al druk gespeculeerd en er passeren steeds meer namen de revue. Dat betekent alleen maar dat we nog jaren kunnen putten uit een groot scala aan prinsenkandidaten.

Dit jaar zal de proclamatie van de nieuwe Prins plaatsvinden op 1 januari 2017 in het Corneliushuis te Heerlerheide. De middag zal starten om 16.11 uur. Rond de klok van 17.11 uur zullen de jubilarissen van onze vereniging gehuldigd worden met aansluitend de abdicatie van onze huidige prins, Prins Wesley I. Daarna zal alles klaar gemaakt worden om de nieuwe prins te kunnen presenteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prinsen kandidaten 2016 – 2017

Zoals ieder jaar is het weer een spannend moment: “welke Hedsjer jong gaat er met de scepter zwaaien en tijdens carnaval heersen over ’t Bokkeriek, Groeët Ghen Heij”.

Daarom stellen we je graag een aantal kandidaat prinsen voor.
Want, wie wordt er volgens jou prins van C.V. De Bokkeriejesj seizoen 2017?
Is het: MarkEmilKayYvesRick MengelersRick HeutzRick HoofsMelvinIvoJeremy of toch Jordi??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cultureel Centrum Corneliushuis,
Groeet Genhei 14,
6413 GN Heerlen
 

Foto’s C.V. De Bokkeriejesj en Lucho Carreno

Geef een reactie